یکی از آسانترین و مقرون به صرفهترین روشهای درمان واریس، جوراب فشاری میباشد. به طور کلی فشردهسازی درمانی، یکی از اصولیترین مهم درمان انواع واریس خواهد بود. این جوراب رگهای سطحی را فشرده کرده و به سطح پا نزدیکتر خواهند شد. در این مقاله به
فواید ، عوارض و انواع جوراب واریس میپردازیم. با فروشگاه اینترنتی هانیلو همراه باشید.
جوراب واریس و فواید آن
جوراب فشاری کمک میکند تا خون از پایین پا به سمت قلب جریان یابد، به این ترتیب خون بیشتری به سمت سیستم عروق عمقی کشیده خواهد شد که در نهایت، فشار رگهای پا و ورم آن کاهش مییابد.
فواید جوراب واریس
شما ممکن است پزشک این نوع از جورابها را برای موارد زیر تجویز کند:
- تقویت گردش خون در پا
- بهبود تخلیه لنفاوی
- تقویت رگها
- وریدی شدید در پاها
- جلوگیری از تجمع خون در رگهای پاها
- کاهش تورم پاها
- کاهش اُفت فشار خوت اُرتواِستاتیک (وضعیتی) که هنگام ایستادن منجر به گیجی و بی ثباتی میشود.
- کمک به جلوگیری از وقوع زخمهای وریدی
- جلوگیری از ایجاد و پیشرفت ترومبوز (لخته خون)
- کمک به کاهش درد ناشی از واریس رگها
عوارض جوراب واریس
به طور معمول جوراب واریس حس سبکی و راحتی را در پاها القا میکند و برای استفاده از آن عوارض جانبی خاصی گزارش نشده است اما برخی از افراد باید از جوراب واریس اجتناب کنند. به بیانی دیگر استفاده از این جورابها میتواند مشکلات آنها را تشدید و سلامتی را تهدید کند.
ممکن است در هر یک از این گروهها استفاده از این جوراب با خطراتی همراه باشد. به طور مثال در افرادی که دچار دیابت پیشرفته همراه با درگیری شریانهای محیطی هستند، این جوراب میتواند موجب اختلال خونرسانی به بافتها گردد. همچنین ممکن است در افرادی که دچار اختلال در پا هستند، متوجه تنگ بودن جوراب نشوند و این موضوع مشکلاتی را به
وجود آورد.
به طور کلی، بیماران زمینهای دیابت و بیماری قلبی، در خصوص استفاده از جوراب
واریس باید با پزشک مشورت نمایند تا به درستی راهنمایی شوند. جوراب واریس به تنهایی عوارض خاصی ندارد ولی باید توجه داشت که جوراب را متناسب با سایز خود انتخاب کنید. در صورتی که سایز جوراب کوچک باشد در قسمتهایی از روی پای چین خوردگی ایجاد میشود و باعث مسدود شدن مسیر خون خواهد شد. همچنین لازم به ذکر است که ده دقیقه پس از پوشیدن، پاهای خود را بالا نگهدارید.